Hundetrening i teori og praksis


Morten & Cecilie (Canis-gründere og forfattere av "Lydighetstrening i teori og praksis") fikk sommeren 2019 en særdeles trivelig schäfertispe ved navn Cuba. Hun har nå blitt 2 år gammel, og er nettopp blitt klar for øverste klasse i NBF bruks. 

Vi har dokumentert treningen av Cuba helt fra hun fra valp, og i dette "kurset" får du se filmer og lese kommentarer som viser hvordan Cuba har blitt (klikker)trent fra valpestadiet til frem til i dag. Dette gir et ganske unikt innblikk i hvordan man kan klikkertrene en bruks- eller lydighetshund fram mot konkurranser. Du får se hvordan alle de forskjellige adferdene trenes inn, og får  nyttige kommentarer og treningstips fra Morten & Cecilie underveis. 

Alle filmer postes i en lukket Facebook-gruppe der du får tilgang med en gang du sender påmeldingen. 

I tillegg til treningsfilmene med Cuba, inkluderer dette tilbudet en månedlig Facebook live sending med "Spør Morten!", der du kan sende inn spørsmål om hundetrening (også for din egen hund).

Hvis det ikke er så mange andre klikkertrenere i ditt nærmiljø som du kan lære av, kan det være veldig nyttig å se på hvordan en rutinert klikkertrener jobber til daglig. (Og ja, vi har også dårlige økter innimellom...  :-) )

Målet med Cuba er å kvalifisere oss til NM i brukshund (spor & rundering) på sikt. Vi tror imidlertid at det kan være nyttig å følge treningen også for deg som trener lydighet, rally eller andre hundesporter. Så lenge du er interessert i å lære mer om klikkertrening, vil det sikkert være noe å lære underveis. 

Vi håper at du ved å følge med på treningen til Cuba snapper opp noen nye idéer og får litt ekstra inspirasjon til din egen (klikker)trening. Du vil sannsynligvis ikke finne spesielt mange "nye, fancy treningsteknikker" her - derimot vil du forhåpentligvis se mye solid og traust klikkertrening der vi bygger litt bedre flyt for hver treningsøkt. Det bruker å bli bra til slutt... :-)

Denne Facebook-gruppen er ikke ment å være et "strukturert kursopplegg". Og du trenger ikke se hver eneste nye treningsfilm som vi poster for å ha glede av å følge dette kurset. Men hvis du bare følger med litt av og til, vil du fortsatt få et bra bilde av hvordan treningen legges opp. 

Vi anbefaler å lese noen av våre bøker i tillegg, og aller helst delta på et kurs hos en av Canis Hundeskole sine avdelinger for å få hjelp i praksis med din egen hund. 

For å melde deg på kurset og bli medlem i Facebook-gruppen «Hundetrening i teori og praksis», kan du melde deg på her.

Ser deg på innsiden!

 

Hundetrening i teori og praksis

kr. 500,- pr. år